3 augustus 2012:
Eindelijk is het zover... Het geheim is onthuld... Het ontwerp waarmee ik heb meegedaan met de Trollbeads ontwerpwedstrijd is gekozen als één van de winnaars. Dat betekent dat de kraal vanaf vandaag overal ter wereld verkrijgbaar is. Joehoe! Ik ben zó trots!!!
Kijk op Trollbeads.nl voor een verkooppunt bij jou in de buurt.
chakracolours
peoplesbeadcollection

27 februari 2012:
De periode om te stemmen is voorbij. Nu afwachten...

18 februari 2012:
Ik ben zo blij! Eén van mijn ontwerpen is gekozen als 1 van de 100 finalisten in de officiële Trollbeads Peoples Bead 2012 ontwerpwedstrijd.

Ga naar Trollbeads Universe om te stemmen. Bedankt!

27 maart 2011:
Hiep hoi! Er is nieuws...
Van 29 april t/m 28 augustus zal mijn werk te zien en te koop zijn tijdens de tentoonstelling van Romeins Glas in het Thermenmuseum in Heerlen. Meer informatie op de website van het Thermenmuseum en op de website van de organisator van de verkooptentoonstelling Chispazo.

11 oktober 2010:
Nieuwe spullen in mijn Etsy shop... en... Outlet Sale.
Het is stil geweest rond mij en mijn kralen. Zoals je weet zijn we vorig jaar augustus verhuisd en bijna al onze vrije tijd gaat op aan klussen. We zijn nog steeds lang niet klaar, maar het wordt steeds leefbaarder. Het wordt zelfs mooi!
We hopen deze winter een start te kunnen maken met mijn nieuwe atelier... Het fantastische uitzicht is er al, maar er moeten wat muren verplaatst en het dak moet opnieuw geïsoleerd.
In de tussentijd ben ik wat aan het opruimen geweest en vond ik nog wat van mijn eerdere werk. Daarom nu op Etsy: Outlet Sale. Alles in de Sale is van dezelfde hoge kwaliteit als de regulier geprijsde items. Het is gewoon wat ouder werk of designs die ik tegenwoordig niet meer maak. Gratis verzenden geldt voor elk 2de of 3de Sale item in één koop.
Er komt nog meer. Ik probeer elke dag aan te vullen.
Bedankt voor het kijken!

1 maart 2010:
Geen nieuws... We zijn nog steeds aan het verbouwen. Ik heb wel een klein plekje waar ik kan branden, we noemen het "de brandkast", maar nog niet veel nieuws om te laten zien. Sorry...

15 juli 2009:
Vanaf volgende week zijn we druk aan het verbouwen in ons nieuwe huis. De website komt dan even op de laatste plaats. Zodra het nieuwe atelier klaar is, meld ik mij weer.
Tot na de zomer!

17 mei 2009:
Niet veel nieuws op dit moment. Behalve dan dat we sinds 6 weken een heel lief puppy hebben: Ziva.
Vandaar dat er van branden niet zo heel veel komt de laatste tijd, maar dat komt wel weer.